Faber Advies - Faber Friesland Makelaardij

faber advies, faber friesland makelaardij, woningen leeuwarden, makelaardij leeuwarden

Zakelijk Onroerend Goed


Uw bedrijf

Bent u op zoek bent naar goede locatie voor uw bedrijf? Heeft u de mogelijkheid te investeren in commercieel onroerend goed? Of wilt u een beleggingsobject kopen of verkopen?

Ook dan bent u bij Faber Friesland Makelaardij op het juiste adres. Zakelijk onroerend goed is één van onze kernactiviteiten. Wij richten ons, naast de bemiddeling van ‘normaal’ commercieel vastgoed, ook op incourante bedrijfscomplexen, beleggingsvastgoed, ‘verkoop en lease’ constructies en exploitatiegebonden vastgoed.

Van generatie op generatie heeft Faber Friesland Makelaardij bouwkundige kennis, kunde en ervaring op het gebied van het makelaarschap doorgegeven. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat we uitstekend de weg weten op de Friese huizenmarkt. En niet alleen in Friesland, wij zijn actief in geheel Nederland. Meer dan 60 jaar vervullen wij de zakelijke onroerend goed wensen van onze relaties.

Waarderingen

Daarnaast bestaat onze dienstverlening uit het verrichten van waarderingen ten behoeve van financieringen, de wet WOZ, of bijvoorbeeld voor fiscale doeleinden. Ook begeleiden wij bij planschade en onteigening.

Door volledige inzet, studie en ervaring hebben we deze unieke positie bereikt en kunnen we op vele fronten concurreren met grotere kantoren. Ons belangrijkste streven is uw zakelijke wensen om te zetten in een persoonlijk, degelijk en sluitend advies; wij nemen graag de tijd voor u. Pas als u als klant tevreden bent, zijn wij dat ook.
Als u informatie wenst te ontvangen op het gebied van zakelijk onroerend goed, of een vrijblijvende afspraak wilt maken met een adviseur, kunt u contact op nemen met ons kantoor.