Faber Advies - Faber Friesland Makelaardij

faber advies, faber friesland makelaardij, woningen leeuwarden, makelaardij leeuwarden

Referenties


Onderstaand volgen enkele reacties van enkele klanten met betrekking tot onze dienstverlening en hun ervaringen daarmee.
Geachte medewerkers van Faber Friesland Makelaardij, ik wil u hierbij danken voor de door u geleverde diensten. Ik ben zeer goed op de hoogte gehouden van de verkoop van onze woning. Ook met de min of meer complexe situatie m.b.t. erfpachtscheiding is serieus aandachtig en flexibel omgesprongen.

Het contact verliep ongelofelijk prettig, als ik het in een paar woorden mag zeggen; Zakelijk, Professioneel, Integer en zeer Sociaal. In de verkoop van onze woning is Faber Friesland Makelaardij een goede onderhandelaar gebleken, zelfs in deze moeilijke tijd. Met name over de waardebepaling van onze woning ben ik zeer tevreden.
H. v/d Molen,
Leeuwarden


Geachte Faber Friesland Makelaardij, wij zijn uitermate tevreden met de werkwijze en professionaliteit van de heer Faber. Bij hem krijg je het gevoel dat er een vriend binnenkomt i.p.v. een zakenman strak in het pak. Hij luistert naar je verhaal en probeert voor ons een zo goed mogelijke oplossing te vinden om ons huis te verkopen.

Bij de verkoop en aankoop is meer dan voldoende uitleg gegeven: en wanneer er niet gelijk een antwoord op de vraag was, dan zocht hij net zolang totdat er een oplossing gevonden was. De heer Faber was voor ons een perfecte onderhandelaar, hij denkt niet alleen aan het geld, maar ook aan de mens. Ondanks dat de verkoop wat lang heeft geduurd, zijn wij toch zeer tevreden.


Want dankzij Faber Friesland Makelaardij is ons huis verkocht en konden we op dezelfde dag met zijn hulp ons nieuwe huis aankopen, waar wij heel gelukkig mee zijn. Mochten we in de toekomst nog weer een huis willen kopen of verkopen dan gaan we zonder enige twijfel weer naar Faber Friesland Makelaardij toe.
H. Leistra,
Leeuwarden