Faber Advies - Faber Friesland Makelaardij

faber advies, makelaardij faber friesland, woningen leeuwarden, makelaardij leeuwarden

Wat is de kracht van

Faber Advies - Faber Friesland Makelaardij?

Faber Friesland Makelaardij heeft een uitgebreid netwerk ontwikkeld. Wij werken samen met partners om een zo compleet mogelijk overzicht van de Onroerend Goed markt te realiseren voor de kopers en aanbieders.

Als u informatie wenst te ontvangen op het gebied van aankopen of verkopen van onroerend goed, of een vrijblijvende afspraak wilt maken met een adviseur, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Indien u dit wenst komt de adviseur bij u thuis. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Door volledige inzet, studie en ervaring hebben we deze unieke positie bereikt en kunnen we op vele fronten concurreren met grotere kantoren. Ons belangrijkste streven is uw zakelijke wensen om te zetten in een persoonlijk, degelijk en sluitend advies; wij nemen graag de tijd voor u. Pas als u als klant tevreden bent, zijn wij dat ook.

Ook het verrichten van taxaties en het uitbrengen van adviezen behoren tot onze specialisaties. Deze opdrachten worden zowel verricht voor de eindgebruiker, de belegger en voor banken en overheden. Dat onze manier van werken door de markt wordt erkend, blijkt uit de groei die ons kantoor de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Arjen Sjoerd Faber

Faber Friesland Makelaardij


Faber Friesland Makelaardij is meer dan 60 jaar actief in de onroerendgoedmarkt en heeft in deze jaren een toonaangevende marktpositie weten te verwerven. Met een team van enthousiaste collega’s verlenen wij een breed scala aan diensten en wij staan voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid.Wij zijn als makelaars gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van exclusieve panden, woningen, appartementen, zakelijk o.g. en beleggingsobjecten. Door uitgebreide netwerken en grote kennis van de markt zorgt Faber Friesland Makelaardij voor toegevoegde waarde.

Als verkoper of koper van Onroerend Goed wilt u immers alleen het allerbeste. Dat betekent dus Faber Friesland Makelaardij, de makelaardij die beschikt over ruime ervaring en zeer professionele medewerkers. Door onze regionale marktkennis te combineren met onze innovatieve en effectieve werkwijze streven wij naar nog meer tevreden klanten in Friesland en omstreken.