Faber Advies - Faber Friesland Makelaardij

faber advies, faber friesland makelaardij, woningen leeuwarden, makelaardij leeuwarden

Informatie


Woning verkopen


Wilt u een pand via ons verkopen dan kunnen wij voor u op zoek gaan naar de juiste koper. Wij brengen het pand regionaal en landelijk onder de aandacht.

Wat u van ons kunt verwachten:

Een juiste bepaling van de verkoopprijs;
       Gedetailleerde opname van het onroerend goed;
       Verkrijgen van overige informatie en wetenswaardigheden van pand en omgeving;
       Individuele perfecte service en volledige discretie;
       Verzorgen van bezichtigingen;
       Afhandeling verkoop;
       Verzorgen van contracten.


De naam van Faber Friesland Makelaardij is al 65 jaar synoniem aan kwaliteit, eerlijkheid, integriteit, vertrouwen en klanttevredenheid. Bij Faber Friesland Makelaardij kunt u zich nog ouderwets klant voelen. Onze dienstverlening, marketing en verkoopinspanningen bij de verkoop van uw onroerend goed behoort tot een van de meest uitgebreide.
Faber Friesland Makelaardij biedt haar clientèle een voortreffelijke dienstverlening en heeft een bewezen succesrecord in de verkoop van exclusieve panden.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom indien het pand dat u wenst te verkopen niet in deze categorie valt.

Wij zorgen dat uw pand onder de aandacht wordt gebracht van een gekwalificeerd kopers publiek. Wij doen dat door middel van een uitgebreidt netwerk. Met als resultaat een snellere verkoop en een hogere opbrengst.
Wilt u een pand via ons verkopen dan kunnen wij voor u op zoek gaan naar de juiste koper. Wij brengen het pand regionaal en landelijk onder de aandacht.