Faber Advies - Faber Friesland Makelaardij

faber advies, faber friesland makelaardij, woningen leeuwarden, makelaardij leeuwarden

Hypotheek


Uw inkomen

Een huis aankopen doe je niet zomaar. Daar gaat grondig zoekwerk aan vooraf. En als eindelijk uw droomhuis is gevonden, dan is er vaak een hypotheek nodig. Uw inkomen en eventueel uw eigen vermogen staan dan centraal voor het afsluiten van een hypotheek. De volgende vragen komen dan ondermeer aan de orde:

• Welke hypotheek is voor mij het beste?
• Hypotheek met of zonder 
garantie?
• Hoe lang zet ik de rente vast?
• Kan ik de verbouwing meefinancieren?
• Bij welke bank sluit ik mijn hypotheek af?
• Waar krijg ik de laagste rente?

Deze vragen komen eigenlijk altijd ter sprake bij een hypotheekadvies, maar er zijn meer zaken waar ook naar gekeken moet worden. Bijvoorbeeld wat gebeurt er bij arbeidsongeschiktheid? Maar ook bijvoorbeeld eerder stoppen met werken en pensioeninkomen kunnen van belang zijn. Al deze zaken zijn belangrijk.

Hypotheekadvisering

Faber Friesland Makelaardij is al jarenlang actief op het gebied van hypotheekadvisering en is een onafhankelijke deskundige die u kan begeleiden bij het afsluiten van een passende hypotheek. Wij regelen voor u een hypotheek op maat. Daarnaast kunnen wij ook voor u een taxatierapport maken, dit rapport is noodzakelijk bij elke hypotheekaanvraag.


Als u informatie wenst te ontvangen op het gebied van hypotheken of een vrijblijvende afspraak wil maken met onze financiële adviseur, kunt u contact op nemen met ons kantoor. Indien u dit wenst komt de adviseur bij u thuis. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.