Makelaardij Faber Friesland

makelaardij faber friesland, woningen leeuwarden, makelaardij leeuwarden

Disclaimer

De website van Makelaardij Faber Friesland is bedoeld om de bezoekers te voorzien van informatie. De website wordt met de grootst mogelijk zorg onderhouden en voorzien van informatie. Ondanks alle inspanningen kan Makelaardij Faber Friesland niet garanderen dat de informatie op deze website (www.makelaardijfaberfriesland.nl) en alle onderliggende websites) volledig, correct en te allen tijde up-to-date is.

Makelaardij Faber Friesland doet zijn uiterste best om de website zo goed mogelijk te laten functioneren, maar is hierbij mede afhankelijk van externe partijen. Hierdoor kan Makelaardij Faber Friesland niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is en/of naar behoren functioneert.

Makelaardij Faber Friesland aanvaardt geen aansprakelijkheid als gevolg van onjuistheden die het gevolg zijn van menselijke vergissingen of technische storingen. Makelaardij Faber Friesland behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie op deze website, zonder mededeling vooraf.
 
Makelaardij Faber Friesland geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die de website bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn. Makelaardij Faber Friesland garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.
Door het gebruik van deze website komt nimmer een contractuele verbintenis tot stand tussen gebruiker en Makelaardij Faber Friesland Makelaardij Faber Friesland neemt afstand van elke wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit welk gebruik dan ook van deze website. Makelaardij Faber Friesland houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Makelaardij Faber Friesland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo'n link. Makelaardij Faber Friesland behoudt zich het recht voor iedere link op enig moment te beëindigen.

De eigendomsrechten met betrekking tot deze website, de inhoud en het gepubliceerde materiaal berusten bij Makelaardij Faber Friesland en/of de leveranciers van Makelaardij Faber Friesland. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, na te maken, te verkopen, in licentie te geven, geheel of gedeeltelijk te verveelvoudigen en/of openbaar te maken, zonder de uitdrukkelijk schriftelijk toestemming van Makelaardij Faber Friesland. Makelaardij Faber Friesland behoudt zich het recht voor om de geleden schade ten gevolge van inbreuk op deze rechten op u te verhalen.

Leeuwarden, Februari 2015